Veelgestelde vragen

Die krijgt u automatisch doorgestuurd via de mail bij het vastleggen van de rit.

Dit kan uiteraard ook laat het ons weten bij de reservering.

Middels het vluchtnummers houden we uw vlucht online in de gaten zodat u of wij niet onnodig lang op het vliegveld hoeven te wachten.

We rijden van en naar elke bestemming in Limburg.

Uw wordt niet vervoerd met andere klanten. De taxi die u boekt is uitsluitend voor u en uw gezelschap.

Zowel particulier als zakelijk luchthavenvervoer. We maken hierin geen onderscheid in service. Voor de zakelijke klanten is er wel de mogelijkheid om op rekening te rijden.

U kunt eenvoudig reserveren op de website, per email of telefonisch. Deze tarieven gelden voor een reservering minimaal 24 uur voor vertrek. Bij een reservering binnen 24 uur zullen wij een meerprijs hanteren.

Wij begrijpen dat u reisbagage meeneemt. De voertuigen die worden ingezet zijn hierop ook ingericht. Neemt u meer bagage mee dan wij verwachten, of neemt u bijzondere bagage mee zoals opvouwbare rolstoel of golftas, of neemt u meer dan 1 koffers per persoon mee, dan vragen we u om dat te vermelden bij het reserveren.

Uiteraard is dit mogelijk, gelieve dit bij uw boeking te vermelden. Aan de hand van de adresgegevens zullen de meerkosten worden berekend.

Geen enkel probleem, we beschikken over een groot wagenpark. Tevens kunt u ook een offerte voor touringcarvervoer opvragen, we werken nauw samen met collega-bedrijven.

Wij adviseren u om ongeveer een kwartier voor het ophaaltijdstip klaar te staan.

30 minuten na landingstijd wacht de chauffeur u op bij de gate van de luchthaven. U herkent de chauffeur aan het bordje met het logo Airporttaxi Limburg. Wij houden de vluchtgegevens in de gaten.

Geef bij uw reservering aan of wij een kinderzitje of kinderzitverhoging mee moeten nemen. Indien u zelf voor een kinderstoeltje of zitverhoger zorgt, nemen we deze weer voor u mee terug. Het zitje heeft de chauffeur weer in de auto als u wordt opgehaald op het vliegveld.

Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden: iDEAL, handmatige overboeking, pinnen, creditcard, contant of Tikkie. Gelieve dit bij de reservering door te geven.

Bij het annuleren binnen 3 uur zijn we genoodzaakt de ritprijs voor een enkele reis in rekening te brengen. Voor alle andere annuleringen worden er geen kosten in rekening gebracht.

Heeft u onverwachte problemen of vragen mail dan naar info@airporttaxi-limburg.nl of bel ons op 0475 – 666 666.