Vliegveld

Over Airporttaxi-limburg.nl

Airporttaxilimburg is dé specialist op het gebied van personenvervoer vanuit alle Vliegvelden van en naar alle gemeentes in Limburg . We rijden naar alle vliegvelden in Nederland, Belgie, Duitsland en zelfs verder. Wij bieden voor elk verzoek een passende oplossing. U bent bij ons aan het juiste adres voor een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Chauffeur

Onze chauffeurs worden geselecteerd op dienstjaren, uiterlijk vertoon en communicatieve vaardigheden. Iedere chauffeur spreekt minimaal 3 vreemde talen inclusief Engels en Duits en is bekend op de omliggende vliegvelden. Onze professionele chauffeurs staan dan ook graag voor u klaar om u te helpen met de baggage en indien nodig wegwijs te maken op het vliegveld.

Zakelijke klanten

Voor vaste zakelijke klanten bestaat er de mogelijkheid om achteraf te betalen. In uw account treft u een overzichtelijke aan van alle gereden ritten met bijbehorende factuur. Volledig gespecificeerd op datum, rit, vertrek- en aankomstpunt. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken, en wij zorgen dat ze gerealiseerd worden.

Wagenpark

We beschikken over een jong en luxe wagenpark. We hebben zowel busjes voor het vervoer van grotere groepen als taxi’s. Ons wagenpark bestaat uit diverse voertuigen zodat voor bijna ieder vervoersvraagstuk een passend voorstel gemaakt kan worden zoals u die van Aiporttaxi Limburg mag verwachten. Omdat wij uw visitekaartje zijn op het moment dat wij voor u rijden, besteden wij veel zorg aan het uiterlijk van ons wagenpark en onze chauffeurs.

Laat uw reis veilig en ontspannen beginnen en boek uw vervoer naar het vliegveld bij Aiporttaxi Limburg. Een taxi bestellen kunt u snel en eenvoudig doen via ons reserveringsformulier.


  • +31 (0)475 – 666 666
  • Whatsapp +31 (0)611050702

  • +31 (0)475 – 666 666
  • Whatsapp +31 (0)611050702